UTA – Brăila e la matineu. Chindia deschide anul, în Liga 2

by Sorin Haut

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul etapei a 22-a, prima din acest an în Liga a II-a la fotbal. Meciul inaugural din 2019 e cel dintre Chindia şi Aerostar Bacău, programat vineri, 22 februarie, de la ora 14, în direct la DigiSport 1 şi Telekom 1.

Grosul rundei se dispută sâmbătă, 23 februarie, atunci când joacă şi UTA, acasă cu Dacia Brăila. Meciul e programat la matineu, de la ora 11 şi cel mai probabil va fi televizat de TV Arad.

În rest, în această zi se vor mai juca meciurile: Luceafărul – ASU Poli, Metaloglobus – FC Argeş, ACS Poli – Ripensia, CS Baloteşti – CS Mioveni, Sportul Snagov – Daco-Getica şi Academica Clinceni – Farul, toate de la ora 11, respectiv Energeticianul – Universitatea Cluj, cu începere de la ora 13 (în direct pe DigiSport 1 şi Telekom 1).

Etapa se încheie duminică, 24 februarie, ora 11, cu partida dintre Pandurii şi Petrolul, de asemenea televizată pe Digi Sport şi Telekom. Până la redebutul în campionat, UTA joacă mâine dimineaţă, de la ora 11, pe Motorul, ultimul amical al iernii, cu Şoimii Lipova. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments