UTA bate Crişul şi avansează în 16-imile Cupei României

by Sorin Haut
Please follow and like us:

UTA s-a impus astăzi, scor 3-1 (1-1) la Chişineu Criş, într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României. Divizionara terţă Crişul a fost egala „roş-albilor” timp de o oră, dar trupa lui Gyusi Balint avea să facă diferenţa în ultima parte a meciului. Gazdele au început mai bine confruntarea şi Ember deschidea scorul în minutul 12, din penalty, după un fault în careu comis de puştiul Vulturar.

Cu o echipă mixtă, formată atât din titulari cât şi din jucători tineri, de perspectivă, UTA a avut destule probleme în prima repriză, Alex Ioniţă reuşind totuşi să egaleze în minutul 25, cu un şut din careu. Mitanul secund a fost mult mai animat şi după bara lui Moise, din startul părţii a doua, UTA a preluat conducerea în minutul 61, Ioniţă bifând „dubla”, cu un şut excelent de la 20 de metri.

Scorul final avea să fie stabilit în minutul 80 de nou intratul Buhăcianu, care a marcat cu capul din câţiva metri, după o centrare a lui Ioniţă, scor final 3-1 în favoarea „Bătrânei Doamne”. UTA avansează în şaisprezecimile de finală ale Cupei, unde foarte probabil, va da piept cu o prim divizionară!

Formaţii:

Crișul: Zamfir – Clej, Sabău, Calvin, Blănaru, Birău (67 Piţ) – Ember (76 Cocian), Mărmăneanu, Mateucă – Roșu, Codrea (56 Modan). 

UTA: Bolboașă – A. Rus, Șeroni, Melinte (50 Florin Ilie), Tomozei – Vulturar (60 Lorenzi), Moise – Ursu, C. Rus (77 Buhăcianu), Oroian – Ioniță.

Facebook Comments