UTA atrage banii de la Primărie. Atletico şi AJF, în top

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Centrul Cultural Municipal Arad a afișat rezultatele celei de-a doua sesiuni de proiecte pe anul 2018, din cadrul programului „Promovarea Sportului de Performanță”.

Conform așteptărilor, marele câștigător este clubul UTA, care se alege cu 3,7 milioane de lei din cele 4,5 milioane solicitate. Cum în prima sesiune, cea din primăvară, în contul grupării „roș-albe” au mai ajuns 3,5 milioane, totalul sumei din fonduri nerambursabile pentru anul în curs este de 7,2 milioane de lei.

Banii de la Primărie pot fi în continuare cheltuiți cu importante restricții şi asta în ciuda faptului că legea a devenit mai permisivă. Pe scurt, salariile sau primele fotbaliștilor şi antrenorilor nu pot fi în continuare achitate din bani publici. Sau cel puţin asta e versiunea valabilă la Arad.

Atletico Arad s-a ales cu 540.000 de lei pentru două proiecte la această a doua sesiune, în timp ce Asociația Județeană de Fotbal a câștigat nu mai puțin de trei proiecte, în valoare totală de 270.000. CS Pro Volei Arad şi Voința Arad, cu două, respectiv șase proiecte câștigătoare, nu stau deloc rău, ceea ce nu se poate spune despe divizionara de polo AMEFA, în dreptul căreia figurează cifra zero.

Baschetbalistele de la FCC ICIM Arad au primit acum bani doar pentru Cupa României și Liga Națională 3×3, dar banii sunt suficienți atâta timp cât în prima sesiune suma câștigată a fost de 1,4 milioane de lei.

Facebook Comments