UTA ar putea juca doar cu copii în tribune, la meciul cu Botoșaniul. Recursul se judecă abia joi

by Sorin Haut

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal le-a pedepsit excesiv pe Dinamo și UTA, ca urmare a incidentelor din startul partidei directe din urmă cu trei săptămâni. Ambele echipe au primit câte patru etape cu porțile închise la meciurile de acasă, adică până la finalul play-out-ului, plus amenzi de 20.000 de euro. Ambele cluburi au făcut recurs, iar acestea se judecă abia joi, la Comisia de Apel, speranța fiind de a anula suspendarea sau măcar de a reduce numărul meciurilor de pe teren propriu, fără spectatori.

Dar, până ce Comisia de Apel va avea un răspuns, Liga Profesionistă de Fotbal le-a oferit ambelor cluburi o soluție de compromis: ”Copiii au acces în condițiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex FRF din 13.07.2023″. Dinamo a jucat chiar aseară cu Petrolul, cu copii în tribune, iar UTA se pregătește și ea de același lucru, dacă veștile de joi sunt proaste. Iată și anunțul clubului arădean, în acest sens:

”UTA așteaptă copiii Aradului la meci!

În vederea meciului cu FC Botoșani, pe care UTA îl va disputa vineri, ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-outul Superligii, dorim să facem următoarele precizări:

1. Accesul va fi GRATUIT și va fi permis EXCLUSIV copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de UN SINGUR ADULT pentru 10 copii.

2. Conform regulamentului de organizare, însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor tabelul nominal cu numele și prenumele fiecărui copil de care sunt răspunzători, semnat în josul paginii.

3. Însoțitorii sunt rugați să trimită în prealabil tabelul completat, până joi, ora 17:30, pe adresa de email: club@uta-arad.ro

4. Accesul se va face inițial doar la TRIBUNA A 2-A, ”Gioni Brosovszky”.

5. În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD.

Tabelul poate fi descărcat de aici https://shorturl.at/dtvIV

Vă așteptăm cu drag!

Haide UTA!”

Facebook Comments