UTA anunţă un nou staff tehnic şi noutăţi la nivel de lot

by Sorin Haut

Clubul UTA face o scurtă radiografie a stagiunii pe care a încheiat-o, în acest sens fiind emis un comunicat în care sunt prezentate principalele rezultate şi coordonate ale sezonului 2016/2017, pe care vi-l redăm în întregime:

„Campionatul 2016-2017 a avut următoarele performanțe:

Pe plan managerial

1.Diplomă de licențiere pentru Liga I, fără depunctare sau penalitate. Această licență reflectă în modul cel mai corect situația financiară și modul de organizare al clubului.

2.Am terminat sezonul oferind condiții foarte bune echipei pentru performanță (cantonament Austria, Italia, Spania, deplasări în timpul campionatului cu avionul, prime de joc, prime de obiectiv, vitaminizare, echipamente etc). Toate acestea în condițiile în care clubul nostru, în anul calendaristic 2017, nu a beneficiat, din cauza procedurilor și legislației în vigoare, deocamdată, de nicio sumă de bani din partea autorităților locale.

Pe plan sportiv

1.Finaliști în Cupa României Liga Elitelor U 19;

2.Locul 3 cu echipa de juniori în Campionatul Național Liga Elitelor U17;

3.Locul 3 cu echipa de juniori în Campionatul Național Liga Elitelor U19;

4.Promovarea mai multor juniori la prima echipă;

5.Calificare la baraj pentru promovare în Liga I cu prima echipă. Acest moment poate fi considerat și performanță și eșec, dacă ne raportăm la condițiile oferite de clubul nostru echipei.

Anul competițional 2017-2018 îl vom aborda cu un nou staff tehnic. Ne bazăm în continuare pe jucătorii tineri ai clubului, plus cinci-șase seniori din vechiul lot. Efectivul va fi completat cu în jur de cinci fotbaliști experimentați și de valoare, care sperăm să ne ajute la realizarea obiectivului pe termen scurt.”

Facebook Comments