UTA a spulberat ultimele speranţe ale Baloteştiului

by Sorin Haut

Roş-albii au legat a doua victorie consecutivă în Liga a II-a, impunându-se astăzi cu 3-1 pe terenul codaşei din Baloteşti, echipă ce îşi mai lega speranţele de salvare doar cu trei puncte. Nu a ieşit, însă, deloc bine pentru ilfoveni, surprinşi de o UTA motivată şi pragmatică.

„Bătrâna Doamnă” a deschis scorul la una din puţinele faze cu adevărat periculoase din prima parte: era minutul 29, atunci când golgheterul Cipri Rus a marcat cu ajutorul lui Ghiţă, după o centrare a lui Miculescu.

Nici repriza a doua nu a fost foarte animată, cu toate că gazdele – fără să mai aibă ce pierde – au început să accepte jocul pe contre. Baloteştiul putea egala în minutul 66, El Hasni respingând de pe linia porţii mingea şutată de Stoica, după ce jucătorul gazdelor îl depăşise şi pe Bodea.

Ocazie ce avea să se răzbune cinci minute mai târziu: Copaci a marcat din 6 metri după ce Iordan a resins mingea în faţa, în urma unui corner executat de Miculescu şi a unei reluări cu capul a lui Rus.

Ilfovenii nu au renunţat la luptă şi aveau să reducă din handicap în minutul 81, atunci când Cocîrlă a înscris din unghi, la colţul lung, 1-2. Kanda le-a spulberat însă speranţele cu golul din minutul 86 şi UTA s-a impus cu 3-1.

Arădenii fac 41 de puncte şi rămân pe locul 8 în clasament, îndepărtându-se tot mai mult de zona periculoasă. UTA a început cu: Bodea – Ivan, El Hasni, Melinte, Copaci – Neagu, Hrezdac – Ciucur (77 Costin), Miculescu (72 Isac), Kanda (88 Oroian, debut în Liga 2) – C.Rus.

Următorul meci al roş-albilor e programat miercuri, ora 17 – la Arad, în etapa intermediară, cu Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii şi-au complicat situaţia după egalul cu ACS Poli şi sunt angrenaţi acum în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Facebook Comments