UTA a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt

by Florian Popa

UTA Arad a remizat, duminică, pe terenul de la Șiria, cu ocupanta locului secund din Liga a II-a, FC Hermannstadt, echipă care a eliminat-o din Cupa României pe FCSB. Meciul s-a desfășurat într-o atmosferă destul de ostilă, fanii roși-albi înjurându-l în repetate rânduri pe directorul tehnic Ionuț Popa.

UTA a reușit să deschidă scorul în minul 7: după un corner executat de pe partea dreaptă, Marius Curtuiuş sare la colţul scurt, îi ia faţa lui Căbuz şi trimite cu capul în plasă, la colţul lung. Sibienii reclamă henţ la Curtuiuş, însă arbitrul dictează gol. Liderul egalează, însă, după numai 17 minute: Stoica pasează pe culoar în flancul stâng pentru urcarea în careu a lui Hergheligiu, acesta centrează în faţa porţii fix înainte ca mingea să iasă în aut, iar Bogdan Rusu, scăpat din marcaj de Dinculescu, pune latul din 4 metri şi împinge mingea în plasă. UTA putea avea un penalty în minutul 43, când Buia a fost faultat în careu, dar centralul a decis să dea lovitură liberă din afara suprafeței de pedeapsă, în ciuda protestelor jucătorilor echipei gazdă.

Repriza secundă nu a mai adus modificări pe tabela de marcaj, însă a consemnat un nou conflict galerie – Ionuț Popa, acesta fiind înjurat minute în șir de cei din peluză. La un moment dat, spectatorii de la tribună au reacționat și au început să scandeze „UTA, UTA“, pentru a acoperi njuriile celor din galerie.

Facebook Comments