UTA a remizat cu Szeged 2011, în amicalul din Ungaria

by Sorin Haut

Al doilea amical al iernii a găsit-o, astăzi, pe UTA la Gyula, faţă în față cu divizionara terță maghiară Szeged 2011. Meciul s-a disputat pe teren sintetic, suprafaţă similară celei de la Motorul. Cu Ionuţ Popa bolnav, rămas acasă, UTA a început cu Orlic – Ivan, El Hasni, Iuga, Copaci – Alexandre Alfaiate (în probe) – Stahl, Miculescu, Matei, Kanda – Rus. Kanda şi Stahl au avut singurele ocazii arădene din prima repriză, una în care maghiarii au fost mai insistenţi şi periculoşi, cu 3-4 oportunităţi de a deschide scorul, de două ori intervenind salvator Orlic.

Actul secund a început cu modificări: Bodea, Costin şi Suslak au intrat în locurile lui Orlic, Stahl respectiv Copaci, pentru ca pe parcurs, Rus şi Kanda să le lase locurile lui David Popa şi Francisco Vera, aflat şi el în probe. Matei a fost înlocuit apoi de Keita, un alt jucător venit în probe, iar Miculescu şi Alfalate au fost schimbaţi de Hrezdac şi Isac. În partea a doua s-a jucat la fel de haotic, iar echilibrul din teren a rezultat în final şi pe tabelă, 0-0.

De menţionat că Merian, Coulibaly, Deta, Moisin şi Şeroni au rămas la Arad, primind program separat şi pregătindu-se cu echipa a doua, sub comanda lui Sandu Gaica. Fără victorie în două amicale, după 2-3 acasă cu Bekescsaba, UTA speră să spargă gheaţa joi, în returul de la Arad, cu Szegedul. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments