UTA a făcut anunţul oficial: „Vă așteptăm la meciul cu FC Argeș!” S-au pus bilete online în vânzare

by Sorin Haut

Este oficial: suporterii UTA-ei revin pe stadion la meciul de mâine, ora 17:30, cu Campionii FC Argeş! Mai exact, aproximativ 3500 dintre ei vor fi alături de favoriți, ca urmare a noilor măsuri de relaxare decise de noul Executiv. Totul s-a certificat după ședința de Guvern de astăzi și mai ales publicarea hotărârii în Monitorul Oficial.

Iată și anunțul oficial al clubului UTA, care pune în vânzare inclusiv bilete începând din această seară, online, la prețurile de la meciurile cu FCSB, CS U Craiova, Rapid sau CFR Cluj:

Ședința de guvern de astăzi a venit cu o veste bună: prezența la meciurile de fotbal este admisă, la 30% din capacitatea stadioanelor. Vă așteptăm la meciul de mâine, cu FC Argeș, să retrăim împreună acea atmosferă superbă pe care doar familia roș-albă o poate crea! Accesul la meci este deschis abonaților, dar și suporterilor care cumpără bilete cu condiția să fie vaccinați sau trecuți prin boala Covid 19. Biletele pot fi cumpărate din acest moment online, pe www.uta-arad.ro – secțiunea ticketing, și mâine, 27 noiembrie, în limita numărului de locuri rămase, de la Arena Francisc Neuman, între orele 10:00 – 14:00.

Prețurile biletelor: Tribuna I ”Nicolae Dumitrescu” – 60 de lei, Tribuna II – 45 de lei, Peluza ”Iosif Petschovsky” – 30 de lei. Tot mâine, între orele 10:00 – 14:00, la Arena Francisc Neuman, se eliberează brățările în baza cărora se face accesul la meci. Purtarea măştii este obligatorie!”

Facebook Comments