UTA a câştigat primul amical din Antalya, 3-1 cu Racing

by Sorin Haut
Please follow and like us:

UTA a început cu dreptul seria amicalelor din Turcia, unde se află în cantonament. A fost 3-1 astăzi, cu Racing Union, formație ce ocupă locul 9 în prima divizie a Luxemburgului. Cu excepţia juniorilor Hrezdac și Opric, Laszlo Balint a oferit tuturor jucătorilor şansa de a bifa minute în acest prim test din Antalya. „Roş-albii” au dominat cu autoritate prima repriză, iar Moise și Isac au creat pericol încă din start la poarta adversă. Era minutul 20, atunci când Tomozei a fost faultat în careu și același Moise a transformat cu precizie penalty-ul. Apoi, mijlocașul UTA-ei l-a servit excelent pe Buhăcianu, precis din interiorul careului, 2-0 în minutul 28. Ioniţă şi Oroian puteau face scor de forfait până la pauză, dar au greşit de puţin ţinta.

Tot UTA a început mai bine partea a doua, iar Bustea a luat la ţintă transversala, acelaşi jucător fiind servant pentru Buhăcianu, care a făcut „dubla” în minutul 64, 3-0. Peste patru minute, Racing a marcat golul de onoare, la o fază care Bolboaşă a atinsn uşor mingea trimisă din interiorul careului. Pe final, Miculescu a irosit golul patru al arădenilor, şutând direct în braţele portarului advers.

UTA a evoluat în formula: Iacob (46 Bolboașă) – Tomozei (72 A. Rus), Ilie (78 E. Pașcu), Melinte (60 Crișan), Roumpoulaku (65 Ciucur) – Oroian (46 Miculescu, 85 Gavrilă), Moise (65 Pușcaș), Isac (78 Vulturar), Bustea (65 Ursu) – Ioniță (60 Jebari), Buhăcianu (65 C. Rus). Următorul adversar al „roș-albilor” va fi Yenysey Krasnoyarsk, din eșalonul secund rus, sâmbătă de la ora 11.

 

 

Facebook Comments