UTA a câştigat duelul cu Ineul, din Liga Elitelor U16. Eşecuri cu “U” Cluj, la U17 şi U19

by Sorin Haut

Echipa U16 a Academiei UTA s-a deplasat la Ineu, pentru partida din etapa a șasea a Ligii Elitelor. După victoria la scor din etapa trecută, trupa antrenată de Sorin Botiș a câștigat și meciul cu ACS Ineu cu un clar 5-2. Nu mai puțin de patru goluri a reușit să marcheze Vlad Bădău, dar și Adelin Nica s-a trecut pe lista marcatorilor. După rezultatele din ultimele etape, roș-albii așteaptă derby-ul cu Politehnica Timișoara cu un moral ridicat. Meciul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10. Arădenii au abordat partida de la Ineu cu următorul unsprezece: Egeto – Mocriș, Murgu, Purdescu, Pârvănescu, Nica, Bercea, Curtuiuș, Bădău, Blaga, Busu. Au mai jucat: Roman, Olăroiu, Neag și Roșu.

La Cluj, echipa U19 a Academiei UTA a pierdut în fața celor de la Universitatea Cluj. După ce la pauză scorul era 0-0, arădenii au ratat ocazii clare de a marca și părea că golul plutește în aer. Nu a fost să fie așa, iar gazdele s-au impus cu 2-0. Trio-ul Dinu Donca, Adi Ungur şi Mihai Petcuț a ales să înceapă partida cu următorii: Blaga – Kiss, Bortiș, Opriș, Bota, Codrea, Sarkozi, Botoroagă, Borcea, Domide, Lingurar. Au mai jucat: Călin și Temian. Duminica, 3 octombrie, de la ora 12, UTA U19 joacă cu o altă echipă din Cluj, CFR.

Nici elevii lui Bogdan Oneț nu au reușit să vină cu puncte de la Cluj. Universitatea a învins-o pe UTA și în meciul din Liga Elitelor U17, cu același scor, 2-0. “Roş-albii” au jucat în formula: Malița – Istfan, Vermeșan, Anisorac, Pașcalău, Ronai, Iurasciuc, Popa, Aslău, Bokse, Funkenhauzer. Au mai jucat: Morar, Covaci, Caia, Novac Duminică, 3 octombrie, de la ora 14, arădenii primesc vizita celor de la CFR Cluj.

 

 

Facebook Comments