UTA a câştigat cu Crişul şi duminică zboară în Antalya

by Sorin Haut
Please follow and like us:

UTA a disputat astăzi, pe Motorul, utimul amical înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. „Roş-albii” s-au impus cu 3-1 (2-0) în faţa divizionarei terţe Crişul Chişineu Criş, după un joc pe care l-au controlat clar. Totuşi, lipsa concentrării la finalizare a ţinut tabela albă mai bine de 40 de minute, după care trupa lui Gyuszi Balint a făcut diferenţa în ultimele trei minute ale primei reprize. Mai întâi, Ursu a marcat cu latul, din câţiva metri, după o pasă venită din bandă de la Tomozei, iar apoi Moise a transformat un penalty obținut de același Ursu, în duelul cu Pavel.

La nouă minute de la reluare, UTA a făcut 3-0, Ciucur marcând cu un şut frumos, de la 15 metri. Folosit pentru prima oară în amicalele iernii, Pușcaș a luat la țintă transversala după un șut de la marginea careului. Formaţia lui „Ştili” Abrudean a marcat golul de onoare de la punctul cu var, după ce Modan a fost agățat în careu de juniorul Vulturar. Penalty-ul a fost transformat de Codrea.

Așadar, trei victorii din tot atâtea jocuri până acum, în testele iernii: după 7-0 cu UTA U19, 5-1 cu Pecica şi 3-1 cu Crișul Chișineu Criș. „Roș-albii” au liber sâmbătă, iar duminică zboară în Antalya pentru un cantonament de aproape două săptămâni.

Formații:

UTA (prima repriză): Iacob – Tomozei, Crișan, Melinte, Roumpoulaku – Oroian, Moise, Hrezdac, Ursu – Miculescu, Buhăcianu.

UTA (repriza a doua): Bolboașă – A.Rus, Fl. Ilie, E. Pașcu, Ciucur – Gavrilă, Vulturar, Pușcaș, Bustea – Isac, Ioniță.

Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Nistor, Suslak – Piț, Ember (46 Jichici), Pavel (46 Teședan) – Balla (46 Clej), M. Codrea, Ciornei (46 Modan).

Facebook Comments