UTA a bifat formalitatea pe „Motorul”: 4-0 cu modesta FC Snagov

by Sorin Haut

În jur de 1.500 de spectatori au asistat astăzi la galopul de sănătate al UTA-ei în meciul din etapa a 5-a a Ligii a II-a, cu „lanterna roşie” Sportul Snagov. Modesta formaţie ilfoveană nu i-a pus nicio problemă echipei pregătite de Laszlo Balint, învingătoare cu 4-0. „Roş-albii” au început tare meciul  de pe „Motorul” şi după 21 de minute era deja 3-0, reuşite semnate de Lorenzi (foto), în minutele 2 şi 21 şi Bustea, minutul 20. Buhăcianu putea marca şi el, dar a ratat incredibil în trei rânduri.

Fără mai forţeze prea mult, UTA s-a mulţumit să îşi plimbe adversara în repriza secundă, căldura sufocantă şi atmosfera mai mult de vacanţă făcându-i până şi pe suporteri să îşi dorească fluierul final cât mai repede. Pe fondul unor greşeli de execuţie ale arădenilor, cei din Snagov s-au închis bine şi au menţinut scorul neschimbat până în prelungirile partidei din Aradul Nou, când nou intratul Rus a închis tabela la 4-0, cu o frumoasă lovitură de cap.

Victorie lejeră pentru UTA, care revine din nou – cel puţin intermediar – în zona promovabilă. Vineri urmează deplasarea cu „U” Cluj, foarte importantă în economia luptei la promovare. Gyuszi Balint a început jocul în formula: Iacob – Tomozei (75 Ioniţă), Ilie, Șeroni, Stancu – Lorenzi (60 Moise), Isac – Ursu, Miculescu, Bustea (55 Rus) – Buhăcianu. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments