UTA a anunțat despărțirea de cel numit acum 12 ani noul Messi!

by Sorin Haut
Clubul UTA a anunțat în această seară rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Florentin Matei. Mijlocașul poreclit de Gigi Becali acum mai bine de 12 ani noul Messi, a dezamăgit total la Arad. Adus în luna februarie a acestui an de UTA, jucătorul a evoluat în 24 de meciuri, dintre care în doar cinci a fost titular, fără sa reușească vreun gol sau măcar o pasă decisivă. S-a remarcat mai mult prin accidentări, iar înaintea meciului cu Rapid, ultimul al acestui an, i-a transmis lui Laszlo Balint că nu este pregătit să intre pe teren!
Urmează să plece și Keseru?!
Din acel moment, era limpede că nu se va mai continua colaborarea cu Matei, care era în capul listei negre. Vă reamintim că UTA a renunțat în acest final de an și la elvețianul Ademi, iar Keseru are și el zilele sau poate chiar orele numărate la Arad. Până acum, clubul arădean a anunțat doar un transfer în mercato de iarnă, al mijlocașului brazilian Willie Barbosa, fost în 2017 la FC Botoșani.
Comunicatul clubului
“UTA a ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a ajuns la Arad în luna februarie a acestui an și a evoluat de 24 de ori în tricoul roș-alb. Îi mulțumim pentru profesionalism și îi dorim mult succes în viitor!”, este anunțul clubului UTA pe siteul oficial.
Facebook Comments