UTA 75: Spectacol în online – goluri şi victorii memorabile, plus un tricou retro de colecţie!

by Sorin Haut

Cei de la UTA s-au pregătit excelent, astăzi, la aniversarea a 75 de ani de existenţă şi chiar dacă sărbătoarea nu a putut fi savurată pe stadion, suporterii au fost răsfăţaţi cu un adevărat „meniu” special online, care să le amintească de momente unice din istoria, de data asta ceva mai recentă a Bătrânei Doamne. Dacă materialele de pe parcursul acestei săptămâni au fost dedicate începuturilor de poveste şi perioadei glorioase, cu cele opt trofee din vitrină, astăzi a venit rândul a trei meciuri memorabile de pe prima scenă, toate în format video: victoriile cu 1-0 în faţa lui Dinamo şi Steaua, din 1993 şi superbul succes de la Timişoara, acel incredibil 4-3 în faţa marii rivale Poli, din 2002! Finalul programului a fost rezervat manşei retur a barajului de promovare (etapa I) în Liga 1, cu Dunărea Călăraşi – 2016, scor 4-1 după prelungiri.

Spectacolul din online – mai exact de pe pagina de Facebook a clubului UTA – s-a întins pe parcursul întregii zile, între orele 09:30 şi 22 şi a mai cuprins emisiunea specială a celor de la Radio Timişoara, dedicată în exclusivitate UTA-ei, o altă emisiune, dar pe micul ecran – „Glasul Tribunei, a colegilor de la TV Arad  – colaje foto şi video din acest sezon, felicitări cu ocazia aniversării de la glorii, personalităţi şi suporteri, plus un film documentar despre clubul fanion realizat de Florin Iepan. Totul a culminat cu lansarea pe piață, la orele serii, a tricoului retro de colecţie, inițiativa aparținând Fanshopului oficial al Campioanei Provinciei, care oferă toate detaliile despre idee și modalitatea în care puteți intra în posesia unui astfel de tricou:

”Astăzi am sărbătorit împreună 75 de ani în alb și roșu. Au fost 75 de ani de istorie glorioasă, de clipe incredibile, goluri memorabile și de sentimente unice! Rămân în urmă, tocmai precum o comoară lăsată moștenire din generație în generație, poveștile și amintirile fascinante din trecutul atât de colorat al echipei noastre mult iubite. 

Pentru a aduce în zilele noastre puțin din farmecul vremurilor în care UTA cucerea trofeu după trofeu cu multă ambiție și curaj, dar și cu eleganță, avem onoarea să vă prezentăm astăzi primul tricou retro de colecție, creat special pentru suporterii utiști! Este un produs pe care știm că mulți dintre voi îl așteptați de mult, iar această aniversare este prilejul cel mai potrivit pentru a vă face această bucurie!

Acest tricou special pe care vi l-am pregătit este o replică a primului echipament al clubului UTA care a fost fotografiat vreodată. A fost conceput prin tehnici moderne, dar inspiră frumusețea și rafinamentul fotbalului romantic de odinioară. Materialul are o calitate excepțională! Oricine dorește să achiziționeze tricoul, poate face acest lucru accesând acest link: https://www.1945.ro/tricouri-/tricou-retro-aniversar-uta-arad-75.html

Procedura de comandă este la fel ca la orice alt produs de pe site-ul nostru. Nu uitați că plata se poate face doar cu cardul în această perioadă deoarece încercăm să ne protejăm sănătatea! De asemenea, tot din motive de protecție, absolut toate comenzile vor fi onorate prin curier, fie că vorbim de comenzi din țară sau din Arad!

IMPORTANT: Tricoul retro poate fi deja comandat de pe site-ul nostru, dar livrarile încep de JOI, 23 APRILIE!” – se precizează pe  pagina de Facebook  1945.ro. (foto: 1945.ro)

 

Facebook Comments