USR are un sediu nou pe valea Mureșului, la Bata

by Andreea Radu

”USR se extinde! Construim USR Arad alături de filialele noastre locale din tot județul, arătăm tuturor că se poate.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte: Marius Palea, un român care face naveta între Linz și Bata, și-a transformat fosta seră de legume din curte în sediu de filială pentru a putea vorbi cu oamenii într-un spațiu civilizat despre decența și soluțiile pentru comunitate pe care USR le propune în politică.

Cu multă muncă, cu seriozitate, Marius a demonstrat cum se poate construi cu bun simț și cu bani puțini, cu totul altfel decât se obișnuiește in administrația publică din România. A muncit împreună cu familia, cu colegii și împreună au reușit ca în foarte scurt timp să amenajeze un spațiu primitor, pentru membrii USR Bata și pentru toți locuitorii comunei care doresc să beneficieze de facilitățile sale”, spun reprezentanții USR Arad.

Marius Palea, președinte USR Bata: ”De mult mi-am dorit un spațiu primitor și care să ofere cât mai multe locuitorilor de pe valea Mureșului. Știind că USR nu a primit nicăieri sedii de la autorități, am decis să amenajez unul prin forțe proprii. Din fericire, am fost ajutat de colegii din organizația Bata, de prieteni și cu sprijinul familiei am reușit. Pe lângă activitățile USR, doresc să pun acest sediu la dispoziția copiilor din localitate, pentru a deprinde utilizarea calculatorului, a internetului și pentru alte activități. Ei sunt viitorul și de educația pe care o primesc depinde foarte mult soarta comunității noastre. Cu cât vor fi mai multe persoane implicate, de la cei care ajută voluntar comunitatea, la simpli întreprinzători, cu atât vom trăi mai bine cu toții.

 

Facebook Comments