USR are 6 filiale noi în județul Arad

by Andreea Radu

Arad. Filiala județeană Arad a Uniunii Salvați România a crescut cu 6 noi organizații, la finalul recent încheiatei săptămâni.

Începând de vineri și până duminică, filiala Arad a avut o activitate intensă, în ceea ce privește extinderea județeană. Au fost constituite nu mai puțin de 6 noi filiale, în localitățile Cărand, Dieci, Hălmăgel, Pilu, Șepreuș și Tauț.

Acest lucru a fost posibil datorită unui efort întins pe mai multe săptămâni, al echipei responsabile cu extinderea. Au fost purtate numeroase discuții în teritoriu, pentru identificarea și atragerea în partid a cât mai multor persoane tinere, care nu au mai făcut politică până acum.

USR este fidel angajamentului de a aduce în organizație oameni cinstiți și integri, care să se implice pentru a servi interesele comunității lor. Deși nu este o condiție, ne mândrim cu faptul că alături de noi vin foarte mulți tineri.

Efortul de userizare a județului va continua, pentru un rezultat cât mai bun la alegerile locale. Înființarea filialelor este doar primul pas, urmat de cursuri de pregătire efectuate săptămânal. Dorim nu doar să aducem oameni harnici, cinstiți și buni profesioniști în politică, dorim și ca aceștia să fie buni cunoscători ai administrației locale.

Facebook Comments