USR Arad solicită administrației locale să nu folosească sportul ca monedă de troc politic

by Andreea Radu

USR Arad solicită administrației locale să nu folosească sportul ca monedă de troc politic și să aloce fondurile necesare pentru polo, baschet și fotbal.

Pentru că se apropie momentul la cere va fi învestit noul consiliu local și implicit vor fi votați cei doi viceprimari, actuala administrație a găsit scuzele pentru a amâna alocarea banilor necesari clubului UTA, evident cu scopul de a influența un viitor consilier local. Automat, nu au mai fost dați bani nici pentru baschet sau polo.

În aceste condiții, echipa de polo AMEFA nu dispune de fondurile necesare pentru a participa în viitorul campionat. Reacția președintelui USR Arad, Vlad Botoș, este fermă: „Îi cer public primarului interimar (în același timp primar, proaspăt ales) și actualului Consiliu Local Municipal Arad, până la investirea consilierilor locali aleși duminică, să nu își bată joc de sportul arădean, mai ales de sporturile de echipă. Situația clubului de polo din Arad devine una dramatică. Degeaba s-a construit bazin nou în Arad, dacă nu vei mai avea echipă. Apucați-vă de treabă!”

 

Facebook Comments