USR Arad organizează dezbatere pe Legea Vaccinării

by Paul Anghel

În toamna care se apropie va debuta dezbaterea în forul legislativ național a proiectului Legii vaccinării. Subiectul este sensibil, România fiind una dintre țările din Uniunea Europeană în care rata de vaccinare este redusă, iar consecința sunt zecile de decese cauzate de epidemia de rujeolă.

USR Arad invită pe toţi cei interesaţi de subiectul vaccinării la o discuţie pe marginea noii propuneri de legislaţie. Evenimentul are loc în această joi, 31 august 2017, la ora 17:00 la sediul Cabinetului Parlamentar al senatorului Adrian Wiener. Adresa este strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 5, etaj 4.

Senatorul Adrian Wiener a declarat: „Rata mortalității în România, în actuala epidemie de rujeolă este în jur de 4/1000 în timp ce mortalitatea altor țări în epidemii similare a fost de doar 1/1000. Este încă un semnal de alarmă, al câtelea oare, asupra slăbiciunilor unui sistem medical ignorat constant de decidenții politici! Îmi doresc o Lege a vaccinării eficientă, care să ofere soluții reale, adaptate situației actuale din țara noastră.

 

Facebook Comments