USR Arad lansează Biroul cetățeanului

by Dana B.

USR Arad vine în ajutorul cetățenilor care iau contact cu diverse probleme în spațiul public al municipiului și doresc transmiterea acestora, sub forma unor sesizări, către organele competente.

De multe ori, cetățenii Aradului observă anumite probleme care afectează calitatea spațiului public al municipiului, probleme pe care simt nevoia să le sesizeze celor care au atribuții în rezolvarea lor, însă fie nu știu exact care sunt aceste instituții, fie nu au datele de contact ale lor sau pur și simplu întâmpină dificultăți în redactarea unei sesizări ori în utilizarea tehnicii moderne de comunicare.

Pentru a veni în întâmpinarea lor, USR Arad pune la dispoziția celor interesați adresa de e-mail: usr.arad@gmail.com, unde ne puteți trimite mesaje care conțin informații despre problemele pe care doriți să le sesizați, cu menționarea în titlu a textului ”Pentru Biroul Cetățeanului”. De asemenea, persoanele mai puțin familiarizate cu utilizarea poștei electronice ne pot contacta trimițând un SMS sau efectuând un apel la numărul de telefon 0733 143 839. Totodată, putem fi găsiți la sediul nostru din strada Dimitrie Bolintineani, numărul 5, etaj 4.

Ioan-Dorin Rus-Mițco, USR Arad: “Eu circul frecvent pe Calea Victoriei, iar seara am constatat insuficienta iluminare a carosabilului, în special în proximitatea trecerilor pentru pietoni, ceea ce poate constitui un risc ridicat de producere a accidentelor. Dorind să sesizez acest aspect, inițial nu am știut cu exactitate cine răspunde de infrastructura rutieră, dacă este Primăria sau Poliția Rutieră. Așa am decis ca împreună cu colegii de la USR să punem pe picioare acest serviciu oferit cetățeanului de rând, pentru a-l ajuta să raporteze celor competenți diversele nereguli pe care le constată. Bineînțeles că ne dorim să oferim și soluții, în speța identificată de mine consider că se recomandă montarea unor indicatoare cu avertizare luminoasă pentru trecerile de pietoni.

Facebook Comments