USR Arad împlinește un an

by Dana B.

Dragi prieteni ai USR Arad,

Acum un an pe vremea aceasta a început poiectul nostru ambițios. Stăteam zi de zi în strada, în fața Primăriei, în parcurile arădene sau prin cartiere. Strângeam semnături pentru ca Uniunea Salvați România să aibă o șansă să participe la alegeri și să reușească o breșă în Parlament.

După foarte multe zile și ore petrecute în stradă am reușit ca la nivel de Arad să adunăm peste 10.000 de semnături. Totul doar cu o mână de oameni (15 mai exact), care am crezut că acest proiect politic poate să aducă un aer respirabil în Parlament și în politica arădeană.

Pe parcurs au venit alături de noi mulți, foarte mulți arădeni, care ni s-au alăturat în idei, acțiuni și proiecte. Ulterior, USR Arad a demarat un proces amplu de extindere și în județ, unde am găsit oameni asemeni nouă: oameni cu bun-simț, corecți și harnici, fără interese ascunse. Oameni care pun binele comun înaintea interesului personal.

Vă mulțumim tuturor că ne-ați fost alături în ultimul an. Vă mulțumim pentru încurajări, pentru susținere, vă mulțumim chiar și pentru criticile constructive aduse. Echipa USR Arad va continua munca începută și în anii care vor urma, cu același optimism și cu aceeași credință că România și implicit Aradul pot fi salvate de corupție, minciună, incompetență și nepăsare.

Facebook Comments