USR Arad duce mai departe proiectul ”Drumurile la control”

by Dana B.
Please follow and like us:

Pentru că infrastructura rutieră ne deranjează pe toți, iar calitatea drumurilor ”mușcă” direct din buzunarul oricărui proprietar de autovehicul, USR Arad a lansat în urmă cu câteva săptămâni proiectul ”Drumurile la control”.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”Prin acest demers dorim să ne asigurăm că drumurile recent reparate, aflate încă în garanție, sunt întreținute pe cheltuiala celor care au efectuat lucrările, iar eventualele probleme sunt remediate de către constructor.

După ce am solicitat și am primit informații despre lucrările de modernizare efectuate, le-am sintetizat și le-am publicat la adresa http://bit.ly/DrumuriJudArad. Pe baza sesizărilor transmise ulterior de cetățeni, am comunicat Consiliului Județean Arad unde trebuie să intervină și să solicite drumarilor repararea sectoarelor cu probleme, care sunt acoperite de garanție. De asemenea, am transmis sesizările cetățenilor legate de alte drumuri județene cu probleme, care necesită reparații.

Considerăm că efectuarea unor lucrări de calitate și respectarea condițiilor de garanție sunt obligatorii pentru a circula decent pe drumurile din județul Arad. De aceea am încurajat cetățenii să ne trimită observațiile lor, pe care le-am dat mai departe, celor care administrează drumurile, în speță Consiliul Județean. Întrucât au fost numeroase sesizări legate de sectoare cu probleme care nu au fost reparate recent și nu prezintă garanție, am cerut CJA planurile pe care le are, precum și termenele la care estimează că vor fi duse la îndeplinire, legate de aceste drumuri. Imediat ce vom primi un răspuns, vă vom informa. Sesizările depuse pot fi consultate la adresa: http://bit.ly/SesizăriCJA_040518. În continuare ne puteți trimite informări la adresa [email protected] ori la telefonul 0733 143 839 sau la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

Facebook Comments