USR Arad: Campania ”FărăPenali” continuă în Arad și în toată țara

by Andreea Radu

USR Arad susține că, acum, când majoritatea PSD-ALDE-UDMR a confirmat menținerea guvernului Dăncilă, atât de necesar pentru rezolvarea problemelor penale ale unor înalți lideri politici, campania de susținere prin semnături a proiectului #FărăPenali devine esențială în lupta pentru o clasă politică morală, care să guverneze pentru interesul public.

Astfel, transmite USR, intențiile coaliției conduse de Liviu Dragnea devin tot mai limpezi, pe zi ce trece: desființarea statului de drept prin golirea de conținut a instituțiilor sale și eludarea normelor democratice, scopul final fiind articularea unui mediu politic și administrativ favorabil grupărilor de interese aflate la conducere, unde acestea să poată beneficia de banii publici fără a se teme de consecințe, iar condamnările penale ale liderului sunt doar vârful aisbergului, în diverse partide activând numeroși alți politicieni cu înclinații sau probleme penale.

Adrian Wiener, senator USR Arad: ”Campania #FărăPenali are menirea de a duce în Parlament opțiunea majorității oamenilor simpli pentru un stat normal, care să funcționeze asemeni democrațiilor tradiționale din occident, cu respectarea normelor morale și cu instituții puternice și imparțiale. Cu cât mai mulți cetățeni se vor implica activ în strângerea de semnături, descărcând liste pe farapenali.ro și semnând împreună cu familia și prietenii, cu atât mai mari sunt șansele ca politicieni nocivi, de genul liderului PSD, să dispară din peisajul politic. Mesajul USR către cetățeni este să se alăture campaniei, pentru un viitor mai sigur.

Sergiu Vlad, deputat USR Arad: ”Nu ne lăsăm descurajați de piedicile pe care ni le pun cei care nu doresc curățarea zonei politice de penali. Pentru că noi știm că avem dreptate, că ne stau alături cetățenii decenți ai acestei țări. Deranjăm interese mari ale unor politicieni obișnuiți să ignore vocea oamenilor simpli, a celor care le plătesc de fapt salariile. În Arad vom fi prezenți până la finalul campaniei în fața magazinului Ziridava, pentru a asigura un punct de colectare celor care descarcă liste și le semnează acasă. Toți cei care nu au semnat încă, ne vor găsi acolo, pentru a-și exprima opoziția pentru politicienii care ignoră legea penală.

 

Facebook Comments