USR Arad: Așteptăm cu nerăbdare ca Falcă să ne anunțe că vom fi primul municipiu care lansează o rachetă către Lună

by Andreea Radu

Dragi arădeni, a sosit vremea naftalinei… Administrația lui Gheorghe Falcă scoate de la păstrare vechile promisiuni, de acum 4, 8 și chiar 12 ani, în speranța că ulciorul va merge la apă, încă o dată.

Poveștile vechi sunt spuse din nou, pentru aceleași urechi, care le-au auzit la fiecare ciclu electoral. Sunt ambalate cât mai frumos și sunt strigate cât mai tare, pentru a-i convinge pe arădeni că trăim într-un oraș sigur, curat, prosper, cu un viitor luminos.

Realitatea însă, ne spune altceva: Oradea este un exemplu între toate municipiile României. Sibiu, Alba Iulia, Deva, au realizat proiecte pentru care sunt apreciate de numeroșii turiști care le vizitează. Nu mai vorbim de Cluj-Napoca sau Timișoara. În acest timp, pe noi nu ne-au lăsat alții să facem, după cum ne explică de fiecare dată Gheorghe Falcă.

Să vorbești despre spații verzi, Cetate, Ștrand, este o insultă la adresa fiecărui arădean care nu a fost în comă în ultimii 10-15 ani. După ce ai distrus Ștrandul din cauza unui conflict personal, după ce ai avut Cetatea zece ani și ai pierdut-o, după ce ai pus pietre în loc de iarbă și ai distrus stadioane, cine te mai crede?

Din fericire, avem rețele de socializare, vedem cum alții pot ceea ce la noi nu se poate și suntem tot mai rezistenți la păcăleală. Să faci un șantier o dată la patru ani și să scoți de la păstrare aceleași promisiuni nu mai este suficient.

Este evident că a venit timpul să schimbăm Aradul. Putem avea profesioniști în administrație, capabili să gestioneze proiecte ample. Putem fi conduși de oameni onești, care să ne folosească banii eficient.

PS: Așteptăm cu nerăbdare ca domnul Falcă să ne anunțe că vom fi primul municipiu care lansează o rachetă către Lună și că vom achita datoria externă.

PPS: Dacă vă place ce avem acum, veți alege ce este acum. Dacă nu, nu!

Facebook Comments