USR Arad are o nouă filială la Zimandu Nou

by Andreea Radu

USR continuă procesul de extindere în județul Arad. Sâmbătă, grupul de inițiativă condus de Alexandru Coroban a constituit o nouă filiala locală a USR în comuna Zimandu Nou.

Cu ocazia ședinței de constituire au fost alese organele de conducere și control ale noii organizații, iar președinte a fost desemnat Alex Coroban. Componenții echipei USR din Zimand sunt tineri entuziaști, neimplicați până acum în vreun partid și care au decis să iasă din zona de confort pentru a aduce competență și corectitudine în viața publică și în administrație. Sunt hotărâți să arate că se poate face un alt fel de politică, centrată pe nevoile cetățenilor și ale comunității.

Alex Coroban, președinte USR Zimandu Nou: ”Am decis să mă implic pentru că mi-am dat seama că nu este suficient să fie bine la tine acasă, trebuie să meargă lucrurile și în exterior. Cu toții avem nevoie de școli bune pentru copiii noștri, de spitale curate, de drumuri și infrastructură de calitate. Pentru aceasta, fiecare trebuie să dedicăm o parte a timpului nostru pentru a muta lucrurile pe calea cea bună.

Am găsit în USR o echipă închegată, unde suntem cu toții pe aceeași lungime de undă și alături de care vom munci pentru a aduce schimbarea atât de necesară actualei clase politice. Suntem încrezători că aducând profesionalism, integritate și transparență în actul administrativ vom genera politici publice eficiente, de care să beneficieze locuitorii comunei noastre.

Facebook Comments