USR Arad are o nouă filială, în comuna Hășmaș

by Andreea Radu

Sâmbătă s-a constituit o nouă filială locală a USR, în comuna Hăşmaş. Aflată în plină campanie de strângere de semnături pentru susținerea Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, organizația arădeană a Uniunii Salvați România continuă extinderea în județul nostru.

La eveniment au participat președintele organizației județene, Vlad Botoș, deputatul USR Sergiu Vlad, vicepreședinții Ion Stan și Răzvan Anghel, împreună cu colegi din organizațiile locale ale USR Arad, Dezna și Ineu.

Președinte al USR Hășmaș a fost ales un antreprenor activ în domeniul IT, domnul Eugen Gherman. Pe Eugen l-am cunoscut în timpul referendumului CPF, când a dorit să fie reprezentantul USR în secția de votare. Eugen nu credea vreodată că se va implica politic dar atmosfera, spiritul colegial, munca în echipă din USR Arad l-au convins să facă pasul.

Eugen Gherman, președinte USR Hășmaș: ”Mediul rural reprezintă cu siguranță zona în care se vede cel mai mult decalajul dintre țara noastră și statele avansate din vestul Europei. Ca urmare, cei mai mulți români de aici au plecat, lăsând în urmă localități depopulate, cu șanse reduse de dezvoltare.

Soluția pentru salvarea satelor este o nouă clasă politică, dublată de o administrație locală profesionistă și eficientă. Aici putem ajunge numai prin implicarea oamenilor cinstiți, a antreprenorilor, a celor care nu mai vor să aștepte din altă parte soluții miraculoase.

Pentru acești oameni USR reprezintă locul unde fiecare este apreciat pe măsura valorii și implicării sale, unde democrația funcționează de jos în sus, unde autonomia nu este o simplă vorbă. De aici și succesul partidului din ultimii ani. Avem o echipă extraordinară și sunt convins că în curând vom putea influența în bine propriile noastre comunități.

 

Facebook Comments