USR Arad are filială la Fântânele

by Andreea Radu

Arad. Procesul de extindere al USR continuă, recent fiind constituită o nouă organizație, în comuna Fântânele.

Ședința de constituire a avut loc sâmbătă, 01.02.2020, cu participarea președintelui USR Arad, Vlad Botoș, a vicepreședinților Ion Stan și Samuel Luca, precum și a altor colegi. Filiala Fântânele a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de domnul Ștefan Ardelean. El este antreprenor și a fost ales președinte ai noii organizații.

Ștefan Ardelean, președinte USR Fântânele: „M-am alăturat USR deoarece aici am găsit colegi dispuși să muncească pentru comunitățile lor. Avem nenumărate probleme, în special în mediul rural, pe care actualii politicieni nu le-au rezolvat.

Comuna Fântânele are nevoie de drumuri, multe dintre ele fiind de pământ, trebuie să rezolvăm problema apei, trebuie introdusă canalizarea. Oamenii duc lipsa activităților culturale și sportive.

Împreună cu colegii din organizație și cu celelalte filiale, dorim să facem un alt fel de politică, să înlocuim metehnele vechilor partide. Ne vom orienta spre utilizarea banilor europeni, pentru proiecte cu care să rezolvăm problemele satelor.

 

Facebook Comments