USR Arad a ales candidații pentru lista CLM

by Andreea Radu

USR Arad a desemnat, prin votul membrilor organizației municipale, candidații pe care îi va susține pentru ocuparea mandatelor de consilieri locali ai orașului nostru.

Votul s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile, de vineri până duminică. Candidații s-au prezentat electorilor atât în mediul virtual, depunând online CV-urile și câte o scrisoare de intenție, precum și direct, susținându-și candidatura în cadrul Adunării Generale a organizației locale Arad.

Primele 15 poziții sunt ocupate după cum urmează:

Loc            Numele și prenumele

1                Vlad Sergiu Cosmin

2                Săbău Daniela Arieta

3                Vlad Codrin Dacian

4                Costea Cătălin Ioan

5                Stana Florin Sebastian

6                Dumitraș Flavius

7                Chifa Ioan

8                Toma Ovidiu

9                Drecin Bogdan

10              Stanciu Ionel

11              Cismaș Izabella

12              Stan Ion

13              Paveloiu  Dorin Alexandru

14              Țibulcă Cosmin Traian

15              Pantin Vlad

Sergiu Cosmin Vlad, președinte USR Arad: „Le mulțumesc tuturor colegilor care au concurat, au organizat și au votat în această competiție. A fost un efort al întregii organizații și sunt mândru că USR Arad trimite în lupta pentru Consiliul Local oameni competenți și mai ales integri.

Problema actualei guvernări locale este că a făcut mai multă politică decât administrație, că a pus interesul personal înaintea celui comun, al orașului. Astfel am ajuns să ne depopulăm, lipsa unei perspective obligându-i pe mulți arădeni să plece din oraș.

USR își propune tocmai să inverseze acest fenomen, cu o echipă capabilă și cinstită, dispusă să muncească pentru binele comunității. Vom avea și viziunea și energia și competența să facem acest lucru.

Facebook Comments