Usher și Grace divorțează, după doi ani de mariaj

by Dana B.

Usher divorţează de soţia sa, Grace Miguel. Artistul american Usher Usher Terry Raymond IV) şi soţia sa, managerul artistic Grace Miquel, au anunţat că divorţează după doi ani de mariaj. Cei doi au făcut anunţul într-o declaraţie comună dată publicităţii de magazinul US Weekly.

“După ce ne-am gândit şi am cântărit mult timp, am decis să ne separăm. Rămânem în strânsă legătură ca prieteni care se iubesc şi care vor continua să se sprijine în următoarele etape ale vieţii”, au precizat cei doi.

Cuplul, care îşi unise destinele din septembrie 2015, era separat “de câteva luni”, precizează Agerpres, care citează The Sun.

Usher (Usher Terry Raymond IV) a cerut-o în căsătorie pe Grace în ianuarie 2015 şi şi-au petrecut luna de miere în Cuba.

Cei doi formau un cuplu din 2009 după ce Usher s-a despărţit de prima sa soţie, Tameka Foster, cu care are un doi băieţi, Usher Raymond V, de 10 ani şi Naviyd Ely, de nouă ani.

 Potrivit The Sun, vestea divorţului vine după ce artistul de R&B în vârstă de 39 de ani, cunoscut pentru hituri precum “Yeah!” şi “OMG”, s-a confruntat în luna august a anului trecut cu un proces extrem de costisitor, fiind acuzat de două femei şi de un bărbat că i-a pus în pericol de a contracta boli cu transmitere sexuală. Usher chiar i-a plătit peste un milion de dolari fostei iubite, după ce a infectat-o cu o boală cu transmitere sexuală.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments