Ursuleț de pluș versus certificat de adopţie a unui urs. Cadou inedit de Valentine’s Day

by Cristian Dobre

Un certificat de adopţie a unui urs este cadoul inedit propus de reprezentanţii Sanctuarului din Zărneşti, care, din banii adunaţi în acest fel, au grijă de cei 100 de urşi aflaţi în grijă. Metoda a prins la tineri, mai ales la iubitorii de animale.

Libearty – Bear Sanctuary din Zărneşti, judeţul Braşov, a propus un cadou special pentru Valentine’s Day. Îndrăgostiţii pot cumpăra persoanei iubite, un certificat de adopţie pentru un urs virtual, iar banii vor fi folosiţi pentru întreţinerea celor 100 de urşi aflaţi în prezent în sanctuary.

„De Valentine’s oferă-i un… URS virtual! Arată-ţi iubirea printr-un gest caritabil! Ajuţi şi ursul, ai şi cadoul perfect, numai bun de dăruit în ziua iubirii: un certificate special Valentine’s”, au scris cei de la Libearty – Bear Sanctuary, pe pagina de Facebook.

Practic, reprezentanţii sanctuarului, unde sunt îngrijiţi 100 de urşi, oferă un certificat de adopţie virtual. Paula Ciotlos, reprezentant al sanctuarului, a declarat că această ofertă de Valentine’s Day a prins deja în rândul iubitorilor de animale.

„Este un certificat general, nu pentru un urs anume. Nu e prima dată când organizăm aşa ceva, dar anul acesta a avut un impact mai mare”, a declarat Ciotlos.

Certificatul de adopţie este trimis în formă electronică, pe mail şi costă 140 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru întreţinerea celor 100 de urşi care sunt acum în sanctuarul de la Zărneşti.

„Este mai ieftin decât certificatul de adopţie anuală pe care o avem noi şi care costă 60 de euro. Dar la adopţia anuală, cei interesaţi pot alege şi ce urs adoptă. Cei mai căutaţi sunt urşii Jean şi Brigidette”, a mai spus Ciotlos.

De asemenea, iubitorii de animale pot cumpăra, tot cu 140 de lei, de Ziua Îndrăgostiţilor, un certificate de adopţie pentru un căţel de la Adăpostul Victory.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments