Ursu lasă în urmă euro-golul: „La Dinamo, cel mai greu meci de până acum”

by Sorin Haut

Octavian Ursu este unul dintre puţinii remarcaţi ai UTA-ei, în debutul de sezon din Liga 1. Mijlocaşul echipei arădene a marcat cel mai frumos gol de până acum al carierei, în partida cu Poli Iași, dar reuşita sa nu a contat din păcate şi în clasament, UTA fiind învinsă de formaţia lui Pancu cu 3-2. La doar câteva zile de la superba execuţie din duelul cu moldovenii, când mingea expediată de la 30 de metri s-a oprit în vinclul porții, Ursu a vorbit despre gol dar şi despre ambiţia de a prinde un loc în primul „11”: „Am marcat un gol frumos, primul la nivelul Ligii 1 pentru mine, dar din păcate nu a contat, pentru că nu am reuşit să câştigăm. La acel șut, a fost o decizie de moment, am vrut să prind poarta, dar mingea s-a dus exact în vinclu. Am mai reușit un gol asemănător la antrenament, acum două luni. Muncesc zi de zi și când se va apela la mine, voi da totul pe teren. M-am accidentat la începutul sezonului, am pierdut puțin din ritm, dar acum sunt la 90%. Tot timpul am fost un jucător cu capacitate de efort, am ajutat și defensiva și atacul.”

Fără victorie după patru etape, UTA are o deplasare grea, la Dinamo, meci programat luni, de la ora 21, pe stadionul din „Ştefan cel Mare”. Ursu se aşteaptă la un meci dificil în compania „câinilor roşii”, mai ales după ce sub comanda lui Contra au ajuns o serie de fotbalişti spanioli peste nivelul primei ligi din România:  „Ne așteaptă un meci greu, poate cel mai greu de până acum. Au transferat jucători de calitate, au un moral bun după victoria de la Mediaș. Important e ce facem noi, trebuie să avem atitudine, să dăm 100% și să scoatem un rezultat pozitiv.

E clar că dăm peste o echipă tare, cu un antrenor bun, cu siguranță se vor bate pentru play-off. Deoarece nu sunt spectatori, nu cred că ar fi fost vreo diferență dacă am fi jucat pe Arena Națională. Pe orice stadion jucăm, abordarea noastră trebuie să fie aceeași”, a încheiat Octavian Ursu. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments