URMEAZA CARIERA DE JANDARM!

by Calin Moga

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad recrutează candidaţi, bărbaţi şi femei cu vârsta de până la 27 de ani, pentru participarea la concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura M.A.I. şi M.Ap.N.

Pentru sesiunile din acest an, locurile scoase la concurs sunt:

50 locuri pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, specializarea – ordine şi siguranţă publică – arma Jandarmi (din care: 2 locuri  pentru cetăţeni de etnie romă, 2 locuri pentru cetăţeni de  etnie maghiară şi 2 locuri pentru alte minorităţi;

130 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care: 3 locuri pentru cetăţeni de etnie romă, 3 locuri  pentru cetăţeni de alte minorităţi şi 5 locuri pentru SPP);

125 de locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Pentru Ministerul Apărării Naţionale, care pregăteşte şi personal ce va fi încadrat, după absolvire, în structuri ale Jandarmeriei Române, locurile scoase la concurs sunt în domeniile: finanţe-contabilitate, intendenţă, transmisiuni, respectiv calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională.

Informaţii despre condiţiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de candidat şi alte informaţii de interes, se pot obţine la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei nr. 1-3, la compartimentul resurse umane şi organizare structurală sau la telefon 0257.514950, int. 24557, 24535. De asemenea, pot fi accesate paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ şi ale structurilor de jandarmerie.

Facebook Comments