Urmărire ca-n filme în municipiu. Polițiștii au prins un șofer băut, care a furat două autoturisme, în două zile

by Andreea Radu

La data de 13 martie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 21 de ani, din județul Bistrița Năsăud, ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale, de pe D.N. 79, de unde ar fi sustras o autoutilitară, cu care s-a deplasat spre municipiul Arad. Din cercetări, a reieșit că, la data de 12 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras un autoturism din județul Mureș, cu care s-ar fi deplasat până în județul Arad, unde, pe D.N. 79, ar fi ieșit în decor și ar fi abandonat vehiculul, iar ulterior ar fi sustras autoutilitara.
Bărbatul a fost depistat de polițiștii rutieri și cei de ordine publică, din municipiu, în timp ce conducea autoutilitara în Piața Drapelului, și au pornit în urmărirea acestuia. Mașina a fost oprită în zona unui supermarket din Arad. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,35 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, cu propunerea luării de măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru furt în scop de folosință, violarea sediului profesional și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Facebook Comments