UNTOLD organizează un nou festival în România

by Florian Popa

UNTOLD organizează un nou festival în România. Se numește Massif 2023 și are loc în perioada 3-5 martie 2023, în Poiana Brașov, scrie antena3.ro. Cei care doresc să participe la festival pot achiziționa abonamentele General Access Basic, cu 79 de euro plus taxe, de pe bemassif.com.
Prețul final al abonamentelor General Access Risk Free este de 149 de euro plus taxe, iar cel VIP de 250 de euro, plus taxe.
Prima ediție Massif 2023 va avea loc în perioada 3-5 martie 2023, în Poiana Brașov.
Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul și în alte locații din stațiune.
Conceptul festivalului MASSIF este ,,Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracție la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă. ​​
Alte scene și music spot-uri vor fi montate prin stațiune. Prin proiectul MASSIF, creatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică.Massif 2022, care trebuia să aibă loc în perioada 6-12 martie, la Poiana Brașov, a fost amânat din cauza situației pandemice și reprogramat pentru sezonul următor de iarnă, în 2023.
De asemenea, UNTOLD a anunţat că festivalul din Cluj va avea loc pe 3-6 august, iar Târgul de Crăciun va începe cu data de 25 noiembrie.

Facebook Comments