Universul Verde plantează panseluţe, deşi suntem în prag de iarnă

by Paul Anghel

Deşi iarna bate la uşă şi meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru următoare perioadă, administraţia Falcă şi una dintre firmele de casă au decis că este momentul prielnic pentru plantarea panseluţelor.

Universul Verde, firmă abonată de ani buni la banii publici ai Aradului, s-a apucat serios de treabă. Încă de dimineaţă, la final de octombrie, au început de zor lucrul în zona centrală a municipiului.

Nu contează că urmează să dea îngheţul, nu contează că în primăvară aceste panseluţele vor arăta deplorabil, ci contează doar banul.

Nu este prima dată când Universul Verde face asemenea acţiuni la final de octombrie. Au procedal la fel şi acum doi ani, atunci când au plantat panseluţele în zona verde de pe bulevardul Revoluţiei. Câteva luni mai târziu, în primăvara anului 2016, s-a văzut rezultatul: panseluţele nu au mai apărut.

Varianta plauzibilă care să justifice acţiunea este că cei de la Universul Verde au prea multe panseluţe pe stoc şi cineva trebuie să le cumpere. Cu siguranţă, în primăvara anului viitor vom vedea rezultatul acţiunii de astăzi, însă atunci va fi prea târziu. Banii arădenilor vor fi aruncaţi pe fereastră iar de adunat îi vor aduna cei de la firma de casă a primarului Falcă.

Facebook Comments