Unde și cum se recuperează Botezatu după ce a ajuns de urgență la spital

by Cristian Dobre

În urmă cu șapte zile, Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate. Designerul a explicat, într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, că o problemă minoră s-a agravat brusc, astfel că medicii au fost nevoiți să-l interneze.

Acum, creatorul de modă  se află în perioada de recuperare și se relaxează în Bali. Cătălin a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru fanii lui.

,,Am ajuns azi noapte în Bali. Am început ziua cu o şedintă de meditaţie, la 250 de metri altitudine, deasupra Oceanului Indian”, a spus designerul.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o „escală” la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul d-lui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă!”, a spus creatorul de modă în urmă cu o săptămână.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments