Unde-și aniversează Dana Săvuică ziua de naștere

by Cristian Dobre

Dana Săvuică va împlini luna aceasta 50 de ani, vârstă rotundă, pe care o va sărbători printr-o vacanță în Brazilia. Însă, înainte de asta, vedetă își face câteva intervenții estetice, pentru a arăta perfect.

După ce a rezolvat problema cearcănelor și a liniilor fine din jurul ochilor, dar și al nasului (așa zisele Bunny Lines – ridurile iepurelui) cu botox, vedeta a acordat recent atenția zonei decolteului.

„Plec săptămâna viitoare în Brazilia, unde îmi voi sărbători ziua de naștere. Zilele trecute l-am vizitat la clinică pe domnul doctor Iancu Morad pentru a urma o prcedură de rejuvenare a pielii decolteului, mai ales că în Brazilia voi purta rochii și costume baie care vor descoperi această zonă.

Ca femeie, este foarte important să îngrijim această zonă din timp, așa cum procedăm și cu tenul, pentru că va fi prima care va trăda vârsta, alături de pielea mâinilor (…)”, declară Dana Săvuică.

Cum își îngrijește Dana Săvuică pielea

“Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice. Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului.

Plus că noi, femeile, mai facem o prostie. Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi. Pentru că se usucă și se deshidratează pielea(…)”, a mai declarat Dana Săvuică.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments