Un urmărit general, depistat la PTF Nădlac II

by Cristian Dobre

           Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

 În data de 14.07.2019, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român C.V., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, având de executat 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui autoturism cu număr de înmatriculare fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Facebook Comments