Un urmărit general a fost prins la P.T.F. Nădlac II

by Cristian Dobre

          Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

 În data de 08.10.2019, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român C.M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în judeţul Brăila.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, având de executat 6 luni de închisoare.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments