Un urmărit general a fost prins în vama Nădlac

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice.

 În data de 05.08.2019, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român A.A, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în judeţul Călăraşi.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 90 de zile de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments