Un ungur de 55 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu camionul între Pilu și Socodor

by Adrian Pavel

Camion rasturnat in afara parții carosabile. Posibil o victima incarcerată, intre localitatile Pilu si Socodor pe DN 79A.

Intervine Detașamentul de pompieri Ineu – Garda 2 Chișineu Cris cu 3 Subofițeri, o autospecială cu modul descarcerare, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

În urma accidentului a rezultat o victimă, încarcerată, inconștientă.
Se acționează pentru descarcerare.

Pompierii au extras o persoană de sex masculin, dintre fiarele contorsionate ale autocamionului și au predat-o echipajului medical al elicopterului SMURD care a început efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se in stop cardio-respirator.

In ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare,fiind declarată decedată de către echipajul SMURD de la locul intervenției.

Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor de la locul accidentului.

Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că, în dimineața zilei de 9 mai a.c., în jurul orei 11,30, pe D.N. 79/A, între Pilu și Socodor, a avut loc un eveniment rutier.

Un cetățean maghiar, de aproximativ 55 de ani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Bărbatul a rămas încarcerat, la fața locului fiind solicitat și elicopterul SMURD.

După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Facebook Comments