Un timișorean, beat la volan, a ajuns cu mașina în șanț pe drumul Arad – Deva

by Adrian Pavel

În seara zilei de 2 mai a.c., polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Cuiaș, pe D.N. 7. La fața locului a fost identificat un timișorean de 37 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Deva, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă, derapând în șanțul de pe marginea șoselei.

În urma eveniementului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto indicând o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În continuarea verificărilor, s-a constatat că bărbatul are dreptul de conducere anulat, ca urmare a unei condamnări definitive pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

Facebook Comments