Un tânăr din Șofronea a fost arestat în Spania, după ce și-a ucis concubina, a tranșat-o și a aruncat cadavrul într-o groapă de gunoi

by Florian Popa

Un tânăr din comuna Șofronea, județul Arad, a fost arestat în Spania, după ce și-a ucis concubina, a tranșat-o și a aruncat cadavrul într-o groapă de gunoi din zonă rurală din Ulldecona, în apropiere de Vinaros. Tânărul a fost arestat în week-end-ul trecut și, conform El Mundo, și-ar fi recunoscut crima, dând anchetatorilor detalii despre locul în care se află cadavrul.

Corpul a fost găsit îngropat duminică într-o zonă rurală din Ulldecona (Tarragona) și era tranșat, susține El Mundo. Dispariția tinerei de 26 de ani, din Republica Moldova, a fost denunțată pe 7 martie la Vinaròs, unde a locuit alături de prietenul ei, un băiat de 22 de ani, din Șofronea.

Ancheta în acest caz rămâne deschisă, fiind vizate și alte persoane care l-ar fi ajutat pe tânăr să transporte cadavrul, inclusiv membrii ai familiei.

În ceea ce privește locul crimei, delegatul guvernului din Comunitatea Valenciană a indicat că „este posibil” să fi fost comisă în orașul Castellón, deși este încă de confirmat acest lucru.

După descoperirea cadavrului, autoritățile spaniole au intrat în contact cu cele din România, deoarece femeia a intrat în Spania cu un pașaport românesc, deși a venit din Moldova. 

Facebook Comments