Un tânăr din Buteni a băut, a furat, a jucat, a reclamat, dar a fost prins cu mâța-n sac!

by Dana B.

Prin a sa sesizare, un tânăr din Buteni a încercat să-și ascundă furtul, punând organele de poliție pe o pistă greșită. Verificările efectuate de polițiști l-au indicat drept principal bănuit pe însuși tânărul respectiv.

 La data de 26 august a.c., polițiștii postului Buteni au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din Buteni, despre furtul unei sume de bani dintr-o casă de jocuri și pariuri.

Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că în noaptea de 25/26  august a.c., persoane necunoscute, prin efracție ar fi pătruns în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constatate în urma administrării mijloacelor de probă.

În fapt, tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incinta casei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză, ar fi utilizat 12.200 de lei din suma sustrasă la pariuri sportive și jocuri mecanice.

Pentru faptele sale, tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă.

 

 

 

Facebook Comments