Un tânăr din Arad a dat lovitura în afaceri. Cum a ajuns să vândă un ou cu 150 de lei

by Andreea Radu

Student al Facultății de Științe Agricole din Cluj Napoca, un tânăr din Arad a dat lovitura în afaceri. Denis Caba, un tânăr de 19 ani din Arad a dezvoltat o afacere cu păsări exotice cu care a dat lovitura pe piaţa din Arad şi nu numai.
Iubind de mic păsările, tânărul fermier a ajuns să crească în prezent aproximativ 700 de păsări rare, de la unele din ele reușind să vândă ouă cu sume foarte mari. De exemplu, un singur ou de struţ emu este scos la vânzare cu 150 de lei. Motivul pentru care fermierul practică asemenea preţuri este că păsările emu fac circa 25 de ouă pe iarnă, scrie antena3.ro.
Potrivit tânărului fermier un ou de emu are 600-700 de grame, echivalentul a 15, 20 de ouă de găină. Mai mult, cei care vor să cumpere pui din această rasă trebuie să scoată din buzunar în jur de 125 de euro, notează observatornews.ro.
Tânărul, student al Facultății Universitatea de Științe Agricole din Cluj Napoca are țeluri înalte și speră să îşi extindă afacerea anul acesta cu alte 1.000 de exemplare, mai ales că ouăle pe care le are de pe urma fermei sale ajung şi în cele mai îndepărtate țări din lume.

Facebook Comments