Un tânăr de 29 de ani și-a lovit bunicul, după care i-a distrus mașina și geamurile casei

by Florian Popa

Vineri seară, în jurul orei 22.00, jandarmii arădeni au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict între nepot și bunicul său. Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.
Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, și din cauza unor neînțelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile mașinii și a spart parbrizul și geamurile autovehiculului, dar și ale casei.
Tânărul avea răni pe față și la mâna, declarând că a spart geamurile mașinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.
Jandarmii au solicitat intervenția echipajului medical, care au acordat îngrijiri celor două persoane.
Pe numele tânărului de 29 de ani jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere, respectiv loviri și alte violențe, acestea fiind predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate