Un tânăr băut a intrat cu mopedul într-un autoturism parcat, în Sebiș

by Andreea Radu

Polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați, în seara de 18 mai a.c., despre un eveniment rutier, în localitate. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un moped, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, având mai multe traumatisme. Testarea acestuia cu aparatele din dotare au indicat o îmbibație alcoolică de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, verificările au relevat că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În după-amiaza de 19 mai a.c., un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un moped pe str. Griviței, a fost implicat într-un eveniment rutier, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe str. Cpt. Ignat. Evenimentul rutier s-a soldat exlusiv cu pagube materiale, verificările polițiștilor stabilind că bărbatul de 31 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 18 mai a.c., o tânără de 25 de ani, din Galșa, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane, și fără să dețină permis de conducere pentur nicio categorie de vehicule.
Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Facebook Comments