Un șofer de TIR turc, prins la volan mort de beat

by Adrian Pavel

Polițiștii Orașului Pecica au depistat la data de 27 septembrie a.c., un bărbat de 45 de ani, cetățean turc, care conducea un autocamion pe D.N.7, în localitatea Pecica.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat un bărbat de 22 de ani, din localitatea Voievodeni, care conducea un autoturism pe raza localității Buteni.

În urma verificărlor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul figurează ca fiind neînmatriculat în circulație

Polițiștii Secția 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au depistat la data de 27 septembrie a.c., un bărbat de 29 de ani, din localitatea Vânători, care conducea un autoturism pe raza localității Mișca.

În urma verificărlor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație.

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii orașului Sebiș au depistat un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe raza localității Hălmagiu.

În urma verificărlor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu premisul de conducere suspendat a mai fost depistat de polițiștii Orașului Lipova, un bărbat de 32 de ani, din acceași localitate, care conducea un autoturism pe strada Timișorii din orașul Lipova.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii de infracțiunii la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments