Un șofer a fost prins la frontieră cu un permis fals

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, un cetăţean român, care conducea o autoutilitară în baza unui permis de conducere românesc  fals.

În data de 18.07.2018, în jurul orelor 20.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I –Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român  L.M.C., în vârstă de 35 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în România.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări, ocazie cu care au constatat că bărbatul  avea permisul de conducere suspendat. Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obținut permisul românesc de la un conațional în urmă cu doi ani. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  uz de fals şi conducerea unui vehicul cu  permisul  de conducere  suspendat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments