Un singur gând în derby: ”Victorie pentru tot ce înseamnă Arad!”

by Sorin Haut

Trei zile au rămas până la așteptata confruntare de pe malul Begăi. UTA merge la Timișoara cu gândul să întărească tot ce-a construit în acest an competițional.

”Știm cu toții cât de important e acest joc pentru puncte, pentru suporteri, pentru tot ce înseamnă Arad, pentru tot ce înseamnă UTA. Ar fi frumos să câștigăm, ne-am menține pe locul 2 și vom avea șanse mari la promovare. E clar că Sepsi e favorită la poziția secundă, are un meci în plus de jucat. Dar noi abordăm fiecare meci în parte la victorie și vedem la final ce se va întâmpla. Duminică avem un avantaj, pot veni mulți suporteri de la Arad, ne vor susține, ne vor încuraja și sper să le oferim victorie”, a punctat Laurențiu Roșu.

Gligor: ”La victorie, ca în fiecare meci”
În aprilie 2012, UTA se impunea cu 1-0 pe ”Dan Păltinișanu”. Alin Gligor, căpitanul de azi al roș-albilor, contribuia direct la acea victorie, fiind piesă de bază în defensivă. Blondul apărător arădean are aceleași gânduri. ”Întâlnim echipă fără obiectiv, joacă doar pentru orgoliu și cred că presiunea mai mare e pe noi, suntem obligați să luăm cele trei puncte. Dar la UTA e tot timpul presiune, așa că mergem la victorie, ca la fiecare meci. Trebuie să câștigăm cu orice preț. Suntem conștienți de importanța jocului, dar ne-am gândit la acest meci abia după Clinceni”, a precizat fotbalistul arădean.

Chindriș: ”Derby-urile se câștigă, nu se joacă!”
Și Marius Chindriș a simțit bucuria acelui triumf, chiar și de pe banca de rezerve. Mijlocașul e tranșant înaintea duelului de duminică. ”Oricine se apucă de fotbal în Arad știe ce înseamnă meci cu Poli. Ne așteaptă atmosferă ostilă, dar derby-urile se câștigă, nu se joacă. Trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a subliniat ”Kiki”.
Sursă: uta-arad.ro

Facebook Comments